Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.11.2009 10:52 - МЕСО!
Автор: noncho Категория: Други   
Прочетен: 3258 Коментари: 2 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Месото броди по улиците между хората. То се предлага навсякъде, стреми се да има цена, да може да се пласира на пазара. Винаги се стреми да бъде красиво, "розово", сочно - знае, че външния вид продава. Специфична характеристика на месото е че като физиология месото се състои от мускули т.е. в него няма костна опора, още по малко мозък. Това се дължи на факта че еволюцията по естествен път изхвърля ненужните неща.  На практика могат да се обособят 2 основни типа месо:  Първия тип е първокласното месо. То е хубаво месo за което единственото ценно нещо е това цената му да е висока. Поради това и развива вторични белези като склонност към всекакви лъскави неща, инструменти за поддръжка на продаващия външен вид. Винаги има в себе си огледалце - тъй като единственото му качество е първокласния външен вид е жизнено необходимо да поддържа класа. Естествено този тип месо няма задръжки по отношение на купувача, целта е да се продаде колкото може по-скъпо и по-бързо. Когато то бъде купено естествено изпълнява всички желания на собственика си. Намира се в необяснимо щастливо състояние от това, че някой е платил за него. След като бъде употребено може да се изхвърли за да продължи жизнения си цикъл. Характерно е, че то мрази всички останали екземпляри месо, с които е в конкуренция за пазара и съответно подбиват цената му (което както споменахме по-горе е най-важния и единствен приоритет). Затова този тип месо е единак и не се движи в компанията на друго месо.  Втория тип месо е по-различно. Като основен инстинкт в него е заложена целта да се разграничи от първия тип месо. Според втория тип месо първия тип е символ на комерсиализацията и цинизма, липсата на ценности и чувства.
ВНИМАНИЕ! Втория тип месо изглежда по-безобиден, но не е така. То може да се опита да залъже хората с това че не е месо и има идеали и ценности. В най-лошия случай може да се опита да пробута тезата че съществува нещо наречено "любов". При поява на такива симптоми трябва да бъдете изключително внимателни за да не успее да ви накара да повярвате на нещата в които се опитва да ви убеди за да се уплетете в мрежите му. Не се заблуждавайте че то се интересува от друго освен от собственото си "щастие", заради което може да прегази всичко по пътя си. То чака да повярвате на тезата известна в научните среди като "Аз те обичам". Това е опасен вирус който ви отслабва до момента в който сте достатъчно слаби за да получите нож в гърба. Този тип месо най-често използва секс като разменна монета. Това е необходимо за да може да бъде забелязано, защото така или иначе както споменахме месото няма мозък и няма с какво друго да бъде забелязано. Характерно за втория тип месо е, че при първа възможност то е готово да се превъплъти в първия тип месо, който по принцип "мрази и ненавижда", а всъщност му завижда. Този тип месо често може да бъде забелязан на двойки наричащи себе си приятелки. Външно привино това е симбиоза за постигане на някаква обща цел и пазене от общи врагове, но на практика това е антагонизъм, при който се наблюдава самоизяждане и самоунищожение. 
Единственото нещо от което се страхува месото е да загуби пласиращия го на пазара на месо външен вид. То изпада в ужас че бавно и неумолително остарява и губи най-важните си козове досега - лицето, циците и задника. При споменаване на определена възраст то изпада в умопомрачителен ужас, като най често това става при споменаване на числата "30" или "40". По това самоопределя срока си на годност, като след този срок обикновено е нещастно и започва да обвинява за своето нещастие хората. Но то забравя че все пак само е решило да е такова, да се подлага на покупко-продажба или по общо казано да бъде употребено. И хората не са виновни че липсата на мозък му е попречила да се досети за една много важна характеристика от жизнения му цикъл - рано или късно всяко месо се превръща в мърша!


Тагове:   месо,


Гласувай:
5




1. strannica - ...
16.11.2009 15:04
А за мъжкия вариант на месото, което броди по улиците между хората? :)))
цитирай
2. noncho - ...
16.11.2009 16:10
Ами да речем, че това е версия 1.0 на теорията и в нея не се е стигнало до мъжкия вариант.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: noncho
Категория: Лични дневници
Прочетен: 16388
Постинги: 1
Коментари: 2
Гласове: 15
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930